The Ringlock system replica watches consists of three parts: a 5.5 mm thick dome-shaped blue crystal mirror; a high-performance nitrogen-alloy stainless steel ring placed in the middle case; and a case bottom plated with a type steel and a 5-grade titanium alloy. . There are three waterproof rings in the replica watches uk three-locked upper crown, which tighten the case like a submarine door to ensure perfect water resistance. Ringlock consisting of a 5.5 mm thick dome-shaped blue crystal mirror, a high-performance nitrogen alloy stainless steel ring placed in the replica watches online middle case, and a three-part case with a case steel and a 5-stage titanium alloy. The system ensures perfect replica watches sale water resistance of the case and can withstand tremendous pressures of 3,900 meters.
  • Društvo naša djeca Nove Gradiške

    Društvo naša djeca Nove Gradiške
Susreti
Sudjelovanje na Godišnjem susretu Dječjih foruma Hrvatske

Dječji forumi koji se tijekom godine ističu radom i temom prođu natječaj, sudjeluju na godišnjem susretu Dječjih foruma na Rabu.

Sudjelovanje na Smotri dječjeg stvaralaštva

Godišnja Smotra dječjeg stvaralaštva u DND-ima Republike Hrvatske mjesto je prezentiranja onoga što se u DND-ima diljem Hrvatske radi s djecom. Planiramo sudjelovati s grupom djece i likovnim radovima.

Sudjelovanje na Ljetnoj školi Saveza DND-a Hrvatske

Edukacijski seminari za dužnosnike i voditelje Dječjih foruma, Dječjeg gradskog vijeća, likovnih i dramskih radionica u DND- ima održat će se u srpnju i kolovozu.

Obilježavanje Dana Konvencije UN-a o pravima djece

Djeca iz Dječjih foruma pripremit će prigodan program kako bi i ostalu djecu upoznali s Konvencijom UN-a i dječjim pravima. Sudjelovanje s još 15-ak Dječjih foruma na Susretu u Saboru, gdje se forumaši predstave jednom aktualnom temom.

Sudjelovanje na Godišnjem susretu Dječjih gradskih vijeća Hrvatske

Dječje gradsko vijeće planira sudjelovati na VI. Susretu DGV-a i prezentirati svoj rad.